Треньорът, който ще изведе ЦСКА срещу Лудогорец, ще трябва да се справя с изключително много кадрови проблеми. След полуфинала реванш със Славия цели петима футболисти на армейците са наказани за гостуването в Разград.

Втория си двубой на трибуните ще изтърпят Иван Турицов и Жеферсон, които във вечното дерби с Левски получиха деветите си жълти картони от началото на кампанията и бяха санкционирани за два мача, пише "Тема:Спорт".

Срещу тима, воден от Златомир Загорчич, пък петите си официални предупреждения отнесоха Греъм Кери и Тибо Вион. За девети път жълтия цвят видя и Амос Юга, който освен визитата на новия-стар шампион ще пропусне и шампионатното домакинство на Славия.

Под въпрос за сблъсъка на „Хювефарма Арена“ е и Федерико Варела. След като сгреши няколко отигравания срещу Славия и от трибуните се чуха освирквания, аржентинецът се хвана за крака и бе заменен от Греъм Кери. Вчера той пропусна тренировката на армейците.

Откакто пристигна в Борисовата градина в началото на миналата година, Варела постоянно е в лазарета, като така и не е записвал два поредни двубоя по 90 минути.

Това е историята на аржентинеца и в предишните му клубове, като не е ясно дали на „Армията“ са взели под внимание този факт, когато са подписали с него. През този сезон Варела не е отбелязал нито един гол въпреки позицията си на офанзивен халф!